Fodterapeuter​

Arbejdsmiljøet har aldrig været mere i fokus end i disse år.

Det handler jo også om, at gennemføre et liv på arbejdsmarkedet uden at sidde tilbage, nedslidt og ødelagt af forkerte forhold på arbejdspladsen. Det handler om din sikkerhed og personlig beskyttelse.

Som fodterapeut sidder du dagligt og i mange timer med arbejde, hvor du risikerer indånding af skadeligt svævestøv eller "limdunste".

Den risiko er ikke værd at udsætte sig selv for, når der findes gode løsninger, som kan afhjælpe problemerne.

Arbejdstilsynet har også fokus på dette område og har udstedt retningslinier og love.

En af reglerne omfatter etablering af punktsug. Altså, skal der være udsugning, når der slibes.

Den "beskidte" luft der suges væk, skal renses og må ikke bare blæses tilbage i samme rum igen. Kravet er, at udblæsning sker uden for behandlerrummet.

Vores løsning dækker naturligvis Arbejdstilsynets krav.

​Vi sørger for at placere vores afsuger enten i behandlerrummet, eller i et rum tæt på eller længere væk. Afstanden har ingen betydning, da vi tilpasser sugekraften til opgaven. Sidegevinsten ved placering langt væk fra behandlerstedet, er at vi reducerer / fjerner motorstøjen fra sugeren. Selvom vores maskiner i forvejen er meget støjsvage, kan de stadig virke generende i dagligdagen. Vi anbefaler derfor altid, at placeringen af sugeren er i et andet rum, end der hvor der arbejdes.

Fra afsugeren fremføres et rør til behandlerrummet. Her afsluttes enten på væg, loft eller i behandlerbord, med en sugearm. Herfra startes og stoppes suget efter behov. Den flexsible sugearm er nem at placere for et optimalt sug.

Den "beskidte" luft der suges væk, filtreres i afsugeren. Her aflejres slibematerialet i en pose, inden den rensede luft blæses helt udenfor.

Hermed forbliver alt i et lukket system, uden gene for dig, som bruger. Det giver optimal sikkerhed for dig, uanset hvad der skal suges væk.

Det vil glæde os at hjælpe netop dig, til en mere behagelig arbejdsdag.

​Kontaktperson for centralstøvsugerafdelingen

Niels Moslund​

Tlf.: 20 29 20 22

EnergiTeknikFyn​

Vi er medlem af:​

​Firmaoplysninger

EnergiTeknikFyn  ApS

​​CVR: 33767560

Nyborgvej 40
5853 Ørbæk

Kontakt os

Telefon:

65 98 20 22

​E-mail:

info@energiteknikfyn.dk

Moslund EL ApS
Nyborgvej 40
5853 Ørbæk
Tlf.: 65 98 20 22
CVR: 33767560
info@moslund-el.dk