Centralstøvsuger til private​

Centralstøvsugeren er en gammel opfindelse og har været på markedet i over 50 år. Først i 1992 blev centralstøvsugeren importeret til danmark.

Vi var med fra første dag. Siden da har vi monteret 100 vis af centralstøvsuger anlæg over hele danmark, til stor glæde for brugerne.

Når man investerer i en centralstøvsuger til sig selv, så er det som regel en investering i komfort.

De fleste mennesker i Danmark slås jo normalt ikke for at få lov til at støvsuge. Så sjovt er det ikke. Dog har vi oplevet en betydelig interesse fra hustandens øvrige personer for at prøve, at deltage efter at de havde fået installeret en centralstøvsuger.

Hvorfor skal du så vælge en centralstøvsuger?

Du får meget bedre indeklima og lavere støjniveau når du bruger en centralstøvsuger.

Først og fremmest får du et betydeligt bedre indeklima. Alt afkastluft fra støvsugeren bliver blæst helt uden for huset istedet for, at det blæser tilbage i rummet når du støvsuger traditionelt. Dette betyder at selv meget små støv fnug blæses ud af huset.​

Motorstøjen flyttes væk. En centralstøvsuger placeres som regel enten oppe på loftet, i en kælderen eller i garagen. Centralstøvsugeren kan derfor sjældent høres inde i huset, når der støvsuges. Det bliver behageligt at støvsuge og man kan høre dørklokker, telefoner og musik, eller børn der sover. Når man støvsuger med centralstøvsugeren, skal man kun håndtere en slange som er let i vægt og er tilpasset til dit hus og dine behov. Det bliver meget nemmere at komme ind i alle kroge, når man ikke har en tung støvsuger at bære rundt på.

Centralstøvsuger med eller uden pose?
Du vælge centralstøvsugere med eller uden pose. Hvis du vil tage svineriet med at tømme spanden under maskinen, så kan du spare, at købe poser. Ellers har vi også fremragende centralstøvsugere med poser. Det er en mere behagelig oplevelse at tømme disse. Her kan du nøjes med at skifte posen 1-2 gange om året.

Hvis du er ønsker at høre mere hvilke fordele der er ved en centralstøvsuger, er du meget velkommen til at kontakte os.

Besøg Nilfisk Frithiof

www.frithiof.dk

Klik her for mere info​

Vi er medlem af:​

​Firmaoplysninger

EnergiTeknikFyn  ApS

​​CVR: 33767560

Nyborgvej 40
5853 Ørbæk

Kontakt os

Telefon:

65 98 20 22

​E-mail:

info@energiteknikfyn.dk

Moslund EL ApS
Nyborgvej 40
5853 Ørbæk
Tlf.: 65 98 20 22
CVR: 33767560
info@moslund-el.dk