Tyverianlæg

Sikkerheden i centrum.

Tyverialarm

Det er desværre gået hen og er blevet alt for aktuelt for os alle. Vi bliver desværre nødt til, at sikre vores hjem med tyverialarmer, tågesikring, sikkerhedslåse, videoovervågning eller mekaniske gitre, for at holde ubudne gæster væk fra vores boliger. Mange tænker på det, men får ikke gjort noget ved det, før det er for sent. De fleste der har haft indbrud, har prøvet at få stjålet arveting og det er uerstatteligt. Derfor er det vigtigt, at tage stilling til en alarm/tågesikring i dag og ikke i morgen. Man ved aldrig hvornår uheldet er ude.

Moslund El ApS har valgt at tilbyde 2 forskellige fabrikater af tyverialarmer, da de virker sikkert og stabilt. Det gør vi for din sikkerhed og tryghed.

Mekaniske rullegitre m.m.

Vi samarbejder med Sikringsfirmaer, så vi også kan montere og tilslutte mekanisk sikring med bl.a. rullegitre.

Videoovervågning

Videoovervågning er også en ydelse, som vi kan hjælpe dig med.

Tågesikring

Moslund El ApS tilbyder at sætte tågekanon op i forbindelse med alarmer. En alarm skræmmer en tyv og tyven ved, at der kommer nogen, når alarmen går. Ofte går der et par minutter og til tider længere, i den tid kan tyven nå, at tage meget med sig. Derfor anbefaler vi, at få indstalleret en tågekanon i de rum, hvor du har dine værdigenstande. Inden for få sekunder, kan man ikke se en hånd for sig og det er helt umuligt, at orientere sig i rummet. Da er det umuligt for tyven, at stjæle noget som helst. Hvis du kunne tænke dig, at se denne opsat i dit hus, for at se effekten af den, tilbyder vi gerne en demonstration.

Du er meget velkommen til, at tage kontakt til os og få en snak, om hvilken løsning der kunne passe til dit hus.

Sammen passer vi på det, du holder af.​​

Vi er medlem af:​

​Firmaoplysninger

EnergiTeknikFyn  ApS

​​CVR: 33767560

Nyborgvej 40
5853 Ørbæk

Kontakt os

Telefon:

65 98 20 22

​E-mail:

info@energiteknikfyn.dk

Moslund EL ApS
Nyborgvej 40
5853 Ørbæk
Tlf.: 65 98 20 22
CVR: 33767560
info@moslund-el.dk