Solvarme - en uendelig varmekilde til fast pris: gratis

EnergiTeknikFyn tilbyder rådgivning og installation af dit solvarmeanlæg og står gerne til rådighed for et uforpligtende tilbud.

At udnytte naturens egen energi er og bliver den bedste og billigste løsning. Opvarmer du dit hus med elvarme, olie eller naturgas, er solvarme oftest den direkte vej til mærkbare besparelser på varmeregningen.

Hvorfor vælge solvarme?

Med et solvarme-anlæg får du adgang til den mest massive energikilde, der findes: Solen. Den er overlegen i forhold til andre vedvarende energi teknologier, både når det gælder mængder af energi den giver, og hvor lidt det kræver at indfange de gode, gratis solstråler.

Der er god økonomi i solvarme. Det er let at installere, hvilket andre vedvarende energiformer ikke altid er. Solvarmeanlæg tjener sig selv hjem hurtigt og du slipper for at bekymre dig om stigende energipriser. Anlægget kan let holde i mere end 25 år med stort set ingen vedligeholdelse.

Sådan virker et solvarmeanlæg

Solvarmeanlægget består af en eller flere solfangere på taget. Solvarmeanlægget optager solens energi, som herefter overføres til husets varmesystem. Solvarmen kan udnyttes til opvarmning af både varmtvand og centralvarme.

Med et solvarmeanlæg kan du reducere op til 70% af varmeudgiften til brugsvand, og op til 30% af det samlede varmeforbrug hvis anlægget benyttes til opvarmning af både varmtvand og centralvarme.

Mindre CO2

Et solfangeranlæg på 7m2 erstatter brugen af 7.000 - 10.000 liter fyringsolie i sin levetid og dermed også et betragteligt CO2 udslip svarende til ca. 37,5 ton CO2

Kontakt mig gerne vedrørende​

 
 
 
 
 
 
Kalkfrit vand
Ny varmeinstallation

Serviceaftale på:

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlem af:​

Søgte du?​

​Firmaoplysninger

EnergiTeknikFyn  ApS

​​CVR: 33767560

Nyborgvej 40
5853 Ørbæk

Kontakt os

Telefon:

65 98 20 22

​E-mail:

info@energiteknikfyn.dk

Moslund EL ApS
Nyborgvej 40
5853 Ørbæk
Tlf.: 65 98 20 22
CVR: 33767560
info@moslund-el.dk